Förlovning <3

Vi har ett ställe som vi varit på innan där det är riktigt mysigt och Tom tänkte att vi kan gå dit och mysa lite nu när vi firar två år så vi gick ut till piren i Jönköping och satte oss på stora stenar vid vattnet under en mysig filt men när Tom packade upp filtarna så klingade det till och han hade köpt med fin champagne, jag älskar champagne så jag blev jätte glad sen tog han upp jordgubbar, åå mums! Perfekt till champagnen. Sen skulle han ställa ifrån sig sitt glas men jag erbjöd mig att hålla eftersom att det inte va så lätt att ställa glaset där men han envisades och så sa han att han skulle sätta på sig sina handskar men efter fem sekunder så åkte dom av och så sa han att han hade skrivit ett brev och då pirrade det till i magen :) så läste han upp det otroligt fina brevet men jag hade lite svårt för att lyssna på grund av att längst ner så stod det ett frågetecket och jag va jätte nyfiken på vad det va men i slutet av brevet så stod det:Detta är det liv jag vill leva tills jag dör och till dess har vi många vägar att gå men jag vill aldrig gå dom utan dig, jag kommer att vara din för alltid! Så tog han fram en ask med två jätte fina ringar och frågade: Vill du vara min för alltid? 
Och där satt jag och log som aldrig förr, skakade som jag vet inte va och kysste hans underbara läppar och så frågade han: vill du förlova dig med mig och jag nickade och forsate att skaka, le och kyssa honom sen så satt jag fortfarade och log som aldrig förr och så sa han: du har inte svarat en och mitt svar va: JA :D <3
 

beecka.blogg.se

Rebecka Palm är en tjej som bor i en mysig lägenhet i Småland med sambon Tom, sonen Jazon och Toms son Hampus. Här skriver hon om familjeliv, inredning, shoppingtips & lite andra olika tips.

RSS 2.0